URBAN MEDITATIE CURSUS

TERUG NAAR JEZELF

DOOR MECHTELD KELLER

Mechteld Keller Yoga en meditatie tilburg

4 BIJEENKOMSTEN VAN 1,5 UUR
KOSTEN 60 EURO

Binnen deze vierweekse cursus leer je terug te keren naar jezelf. Terug naar je nulpunt. We gaan elke week met een ander thema aan de slag, werken met meditatie en mindfulness technieken en daarnaast ook met oefeningen vanuit de psychologie. Naast de bijeenkomsten zal je gedurende de week huiswerkopdrachten maken, zodat dat wat we binnen de bijeenkomsten doen, makkelijker in je leven geïmplementeerd kan worden. 

Na de eerste drie bijeenkomsten krijgen de deelnemers handouts met het huiswerk.

Week 1: Bewustzijn
Aandacht voor het in het hier en nu leven, wat komt er omhoog wanneer je probeert te focussen op het hier en nu?

Week 2: Wie wil jij zijn?
Tijdens deze bijeenkomst focussen we op hoe je in het leven staat. Wat vind je belangrijk? Hoe wil jij zijn als persoon? Welke waarden wil je naleven?

Week 3: Obstakels
Wat houdt jou tegen in het naleven van je waarden? Is er onrust, zijn er zaken waar je geen controle over hebt? En hoe kun je hier het beste mee omgaan? We gaan werken met acceptatie en commitment. Acceptatie om dingen te accepteren die lastig voor je zijn, en commitment om je leven fijner te maken op de plekken waar daar ruimte voor is.

Week 4: Ontspanning in dagelijks leven
Wat heb jij nodig om meer te ontspannen? Hoe ziet je leven er momenteel uit? Zijn er dingen die je wilt en kunt veranderen? Gedurende deze vierde bijeenkomst gaan we hiermee aan de slag, d.m.v. bepaalde meditaties, visualisaties en het stellen van persoonlijke doelen.